keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Tikusta ja Eggkidsistä asiaa

Siis voi hitsi! Iloisella mielellä lähdin viemään pyykkiä kuivumaan ulos. Ovi oli menossa kiinni ja yritin sitä hätäisesti estää ja niin napsahti komea tikku kynnen alle. Puolet tikusta sain pois ja loput asuu nyt kynnen alla. Hiukan muuten juimi. Nyt sormi on punainen ja kuuma kuin keitetty rapu. Mutta asiaan...


 

Pesutestailua


Eggkidsin lime Sven haalari on ollut pesutestissä. Näissä kuvissa haalari on pyörähtänyt 11 kertaa pesukoneessa värillisen pyykin joukossa eikä siinä juurikaan ole muutosta verrattuna tuohon uuteen, joka on vertailun vuoksi kuvissa mukana. Ehkä hivenen on pinta pörröllään (siis jos on supersupertarkka), että muutamien pesujen jälkeen saattaa tulla pesunukkaa. No katsotaan kuinka käy jatkossa. Kumpi muuten näistä on uusi ja kumpi testikaveri?

 

Näkyykö nukkaa?

Eggkidsin vaatteiden värit ovat ihanan raikkaat ja nämä ovat hyvin selkeitä olematta tylsiä ja hintakin on kukkaroystävällinen. Mikä parasta, näissä on ihanan raikkaita värejä myös pojille. Meillä lapset tykkäävät näistäkin ihan hurjasti, mutta ikävä kyllä koot alkavat loppua. Osassa on kokoja 122/128 cm saakka, pääosin koot loppuvat 110/116 cm.

 Tytölläni on ollut käytössä Selma -mekko koossa 110/116 cm, pituutta hänellä on 120 cm. Mekko on tunikan pituinen ja sitä käytetään yhdessä Maxomorran oranssien leggareiden kera. Mekko on ollut muutamia kertoja käytössä eikä senkään kunnossa ole moitteelle sijaa.

   

Tässä on erään asiakkaan ottamat kuvat Selma setistä, ja hänen luvallaan on kuvat julkaistu.



Pehmolelu Sven




Yksittäiskappaleitakin

Jeriikan facebook sivulla on muutamia Eggkidsin yksittäiskappaleita saatavilla ja putiikista näitä löytyy enemmän alennetuin hinnoin. Nyt näihin kannattaa tutustua!




2 kommenttia:

  1. Milloin tulee småfolkin vaatteisiin lisä ale? Mololla ym oli jo mutta småfolkia olen odottanut. Nim merk 400e polttelee taskussa. :D

    VastaaPoista
  2. Kurkkaas täältä https://www.facebook.com/Jeriika.fi ja anna palaa ;D ;D

    VastaaPoista