tiistai 11. syyskuuta 2012

Mini Rodini vs. T2H

Odotettu Mini Rodini saapui...

... mutta vain panda toppahaalarit. Kuten rekkakuskikin aamupäivällä totesi, loput tulevat varmaan pian. Olivat heillä eri lähetyslistalla, joten eiköhän se rekkakuski kurvaa tänne uudelleen aamupäivällä.

Mini Rodinin pandahaalari on jotain erilaista, aika ihanaa. Varmasti herättää mielipiteitä ja huomataan. Mini Rodinin toppahaalarien materiaalit ovat laadukkaat ja ulkonäkö on makea. Haalarin kun näin ensimmäistä kertaa, niin se oli menoa ja meininkiä!

 Mittojen perusteella pandat menevät hyvin käsikädessä T2H haalarien mittojen kanssa näin: MR  92/98 cm vastaa mittojen puolesta T2H 98 cm, MR 104/110 cm vastaa T2H 110 cm jne. Eli samaa mitoitusta kuin Ticket to Heaven, eikö? Sitten aloimme sovittamaan haalaria tytölle ja hämmästys oli valtava. Tämähän on just oikea koko ens talveen, ei roiku, lötkötä vaan istuu kauniisti toisin kuin 122 cm T2H tai Minymo. Mutta miten ihmeessä? Miten mitoiltaan samankokoinen haalari voi olla pienempi lapsen yllä???

Mini Rodinin haalari on muhkeampi kuin T2H (näissä on erilainen vanutäyte), joten haalari ei laskeudu samalla tavalla kuin nämä ohuemmat haalarit vaan pysyy yllä napakammin. Eli muhkeus syö näitä haalarin mittoja verrattuna Minymoon tai Tickettiin. Olikos riittävän epäselvästi kerrottu?? Vaikka siis mittojen puolesta MR on samaa kokoa kuin T2H, niin Rodini vastaa kuitenkin ilmoitettua kokoa tai on jopa hieman niukka lapsen yllä. Kuvassa siis 124 cm pitkä lapsi, MR haalari 128/134 cm ja Ticketin ruskea tähtihaalari on kokoa 122 cm ja lahkeet menevät jalkojen alle.




             Tässä kuvassa on alla ruskea tähtikuosinen T2H koko 104 cm ja päällä Mini Rodinin pandahaalari 104/110 cm.

Mini Rodinin tuotteet löydät täältä: Mini Rodini

9 kommenttia:

  1. Joko lähti haalarit tilaajille?
    t. yksi toppaa tilannut :)

    VastaaPoista
  2. Tuo Panda-haalari näyttää kyllä aina vain upeemmalta. Kohta pakko tilata..:=)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Haalari on varmasti jo Teillä =)

    Lastenvaate-friikki: Panda on tosi symppis ja meillä myös lasten suosikki =) Aika must! Mitoitukseen kannattaa tutustua, sillä muhkeus "syö" mittoja haalarista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yeah! Vastaus onnistui, monena päivänä on herjannut mua robotiksi. Näköjään kontrolloi, paljonko päivän mittaan tässä saa naputella konetta....

      Poista
  4. Nämä kokovertailujutut ja sovituskuvat on ihan mahtavia! On niin hölmöä lähetellä eestaas pelkän kokonumeron perusteella tilattuja vääränkokoisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuri kiitos =) Kokonumero ei tosiaan aina kerro koko totuutta.
      Ja vielä kun jostain saisi kristallipallon, josta ennustaa lasten kasvu elokuusta maaliskuuhun ;D ;D

      Poista
  5. Hei!

    Ajattelin kysäistä, josko voisit hieman neuvoa näissä haalarien koko asioissa.. Ticketin tähtihaalaria olen tytölleni suunitellut ja nyt pähkäilen tuon koko valinnan kanssa. Tyttäreni on melko hoikka ja n. 105 cm pitkä. Mikähän koko voisi olla viisain valinta? Racoonin sydäntoppahaalaria on sovitettu koossa 110 ja se oli hirmuisen leveä tyttärelleni. Käsittääkseni ticketin haalarit eivät ole aivan yhtä leveitä kuin racoonit? Paljon kiitoksia jos viitsit vastata!

    Terv. Paula

    VastaaPoista
  6. Heissan Paula,

    Kiitos kovasti kysymästäsi. Teen kohta tuonne ylemmäs pienen kokovertailun T2H-Racoon-Lenne.

    Ticket on kaventanut Baggie haalarien mallia eli ovat edellisvuosien haalareita kapeampia. Kuitenkin haalarit ovat edelleen reiluja mitoitukseltaan eli 104 cm T2H on hieman suurempi kuin 110 cm Racoon. Leveydeltään T2H on vain hieman kapeampi kuin Racoon n. 2 cm, mutta T2H laskeutuu paremmin eli laskeutuvuus tekee Ticketin haalarista istuvamman näköisen. Mielestäni Teille oikea Ticketin koko on 104 cm.

    Molon haalarit ovat taas kapeampia kuin Ticketit ja niissä on todella hyvä istuvuus hoikille lapsille. Toivottavasti tästä oli edes vähän apua pähkäilyysi =)

    VastaaPoista
  7. Hei, kiitos kovasti vastauksestasi, hyötyä oli! Kävin myös livenä katsomassa ticketin pukuja ja kyllähän ne vähän leveiltä näytti.. Ehkä se olisikin sittenkin se Molon haalari mikä tytölle olisi sopivin. Niissä taitaa olla melko normaali mitoitus, olisikohan siitäkin koko 110 sopivin..?

    Terv. Paula

    VastaaPoista