perjantai 28. syyskuuta 2012

Maxomorra baggy pants sekä uutuuksia

Maxomorralta tuli ihan huikean suuri syysmallisto Jeriikaan. Valikoimassa oli ihania kuoseja sekä uusia malleja oli useita, niin olihan sitä otettava suuri valikoima Teidän iloksi.

Maxomorran velourhousut ovat olleet kovin tykättyjä, eikä ihme, sillä kestävät hyvin käytössä ja hinta on edullinen. Velourhoususta tuli uusi baggy -malli, joka on useimpia mietityttänyt, miltä näyttää lapsen yllä. Tässä muutama kuva baggy pantseista 124 cm hoikan lapsen yllä:



Housut lötköttävät hieman haarasta, ei paljoa. Vaippaa käyttävällä lapsella housu lötköttää vielä vähemmä. Malli on kivan väljä, ja sopii kivasti hoikalle lapselle. Vyötäröllä on napakka kuminauha. Nämä ovat leveämmät malliltaan kauttaaltaan kuin Maxomorran vanhan mallin velourhousu, joita on siis tässä uudessakin mallistossa. Näihin on taas helppo yhdistää useita eri Maxomorran ja Småfolkin paitoja =) ja värejä löytyy useita molemmista malleista.

 
Koko 122/128 cm on hyvä tähän lähtöön eli vastaavat ilmoitettua kokoa hyvin.

 
Uusia malleja Maxomorralta tuli hipstersit tytöille ja boxerit pojille:

                   Maxomorra Hevoset HipstersMaxomorra Pear HipstersMaxomorra Stars Boxerit valkoinenMaxomorra Clouds Boxerit

Supersuosittuja jumpsuitteja/one piece tai haalareita - rakkaalla lapsella on monta nimeä. Näitä on useampaa eri kuosia vielä saatavilla ja kokojakin kivasti jäljellä. Tuolle 124 cm lapselle oikea koko on 122/128 cm haalari, joka on reilu, mutta lötköttää kivasti, kuten tämän kuuluu lötköttää. Tulee olemaan pitkäkäyttöinen vaate =)


Mekot, kuvioleggarit, playsuitit, long johnit sekä huivit ovat uusia tulokkaita myös.
 
   Maxomorra Dandelion Mekko purpleMaxomorra leggingsit polkadot purpleMaxomorra Tähti Long JohnMaxomorra Dandelion purple HuiviMaxomorra Pingviini playsuit

Fiiliskuvia:





 
Ja syksyn tullen pipot ovat tuiki tarpeellisia (pieni otos Maxomorran pipoista):
 
Maxomorra Krokotiili pipoMaxomorra Stars pipo vihreäMaxomorra Pingviini HuppariMaxomorra Polkadot Blue PipoMaxomorra Pöllö Pipo
 
Käykäähän tutustumassa Maxomorran tuotteisiin Jeriikassa, joista osa on alessa.

3 kommenttia:

  1. Kiits baggy-housujen kuvista :) Aika leveethän ne on, mutta ei varmasti ainakaan ahdista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin just sinua Miima, kun näin nuo housut :D Vyötärökumpparikin näyttää siltä, että housut pysyvät hyvin päällä. Mä kuolaan edelleen noiden päärynöiden perään :D

      Poista
    2. Miima: Housut on leveät ja leveämmät kuin "vanha" malli, mutta kangas laskeutuu nätisti eikä ne näytä säkeiltä (hih, makuja on tosin monenlaisia ja kaikki ei varmasti tykkää näistä). Itse tykkään yleisesti ottaen istuvista vaatteista, mutta näihin(kin) sytyin. Pysyvät tosi hyvin hoikkallakin jalassa, ei tarvitse pelätä että housut karkaavat =)

      Kati: päärynät on hyviä ;D ;D

      Poista