sunnuntai 19. elokuuta 2012

Molon sovituskuvia

Sateisena, mutta lämpimänä päivänä on kiva sovitella toppavaatteita. Ei lainkaan hiki virtaa, kun kosteusprosentti ja lämpö on kohdillaan. Onneks lapsilla on intoa =)

                             123 cm tytöllä on yllä 122 cm polaris ja tässä on riittävästi kasvuvaraa meille tälle talvea. Helmikuusta tähän päivään mennessä on kasvettu n. 6 cm ja loppuvuonna kasvetaan vähemmän (yleensä lapset kasvaa eniten keväällä ja kesällä, syksyllä ja talvella kasvu on vähäisempää). Haaraan jää monta senttiä liikkumavaraa ja lahkeissa ja hihoissa riittää mittaa.


Tässä 128 cm haalarissa haara roikkuu, lahkeet ovat pitkät ja lapsi itsekin sanoi, että haalari on liian suuri. Meillä lapset tykkäävät sopivan kokoisista vaatteista.
 Hattuna on Molon Bamber, jossa on karvareunus ja rukkaset ovat Molon mustat Igorit. Sopivat tosi hyvin tämän keltaisen kanssa.


Mittoja en ole ehtinyt ottaa takista ja housuista, mutta lapsen yllä 128 cm takki on ihan jees. Housut ovat 122 cm ja niistäkin ottaisin mieluummin 128 cm koon.


146 cm Molo Kids Alpine takki on ehdottomasti lapselle pieni, mutta kuvattiin kun päälle mahtui. Housut ihan jees, koko niissä 152 cm. Keltainen ja musta sopii tosi hyvin yhteen!


Tämä Snow denim on siis farkun näköistä ulkoilupukukangasta.  Kangas on ihan sileää eikä tunnu farkulle vaan on printti. Tosi cool ja sopii niin tytölle kuin pojalle värin puolesta.

 Housut ovat liian suuret. Rikkoontuisivat takaa, kun laahaavat maata liikkuessa. Jos ei halua noin suurta kontrastia kuin on mustalla ja keltaisella, niin farkku ja keltainen sopivat tosi hyvin yhteen. Homer -pökissä on isot takataskut. 


                            Molo Speed check takki koko 152 cm ja istuu kivasti kuten housutkin.


                             Panther on tosi kirkas neonpink ja flamingo on vaaleampi. Kuvassa värit vastaavat aika hyvin sitä, mitä oikeasti ovat.


Tästä näkee, miten nämä sopivat keltaisen kanssa yhteen. Tosin pantherin ja flamingon värit ovat liian hailut.


Edellisessä postauksessa soviteltiin Ticket to Heavenin haalareita ja Minymoa, niin olihan pakko ottaa esiin vielä meidän vanha 104 cm Ticketin baggie. Tätä haalaria käytettiin kaksi talvea sitten ja silloin lapsella oli pituutta n. 106 cm. Pari talvea sitten haalari oli reilu. Haalaria käytettiinkin eniten viime talvena, jolloin oli kokonsa puolesta paras. Ja tässä kuvassa haalari on todellakin 123 cm pitkällä lapsella =)

 Kyykistyminen onnistuu loistavasti, sillä haaraan jäi vieläkin n. 5 cm "tyhjää". Lahkeensuut eivät juurikaan nouse ylös.


 Tässä kuvassa on 116 cm Baggie ja haarassa n. 8-9 cm tyhjää.




3 kommenttia:

  1. Heips. Nyt tarvis tiukkaa tietoa!Ekat molon hlarit tulossa meille. Oon päätynyt ostamaan toiselle pojalle molon vihreän puvun ja pienemmälle sinisen. Joten eka kyssä:
    1. Poika on 85cm pyllerö, ikää 1vuosi ja muutama viikko päälle, olisiko 92cm haalari sopiva?

    2. Minkä kokoinen lakki 48-50cm päähän että menee koko talven?

    3. Käsineiden koko?

    Sitte isomman kysymyksiin...

    Hänelle tulee puku kokoa 128cm ja ummikko kun olen ja kun toisaalla sanotan toista ja toisaalla toista niin meneekö 6-8v koko eskarilaiselle niin hatusta kuin käsineistä? Pää taitaa olla 53-54cm

    Sitte kysymys... Eikö todellakaan molo valmista 134c-140cm haalareita samaa sarjaa ku tää sininen ja vihreä? Poika ei takkia ja housuja halua vaan haalarin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan,

      1. Näillä tiedoilla uskoisin, että 92 cm on jees=)
      2. Pään ympärysmitassa on kovin suuri toleranssi. Jos pää on lähempänä 48 cm niin silloin pienin koko. Jos taasen lähellä 50 cm, niin silloin 3-5 v koko.
      3. 1/2 vuotta, jos on normikokoinen käsi eikä suuri =)

      Isommalle suurin hattu ja rukkaset. Kyllä näiden pitäisi olla passelit, ainakin meillä on. Polarista tehdään 140 cm, mutta ei 134 cm.

      Toivottavasti tästä on apua. Tämä mitoitus on tosiaan hankalaa, kun joku on pitkä ja hoikka, toinen saattaa olla pyöreämpi, kolmannella on lyhyt selkä jne. Mutta on rikkaus, että olemme erilaisia =)

      Poista
  2. Kiitos sinulle tasta kokovertailusta! Pojallani on pituutta noin 107cm (han tayttaa 4 tammikuussa) ja Ticketin haalariin Blue Fog Check olen mieltynyt, joten 104cm menee tilaukseen. MR Panda on kylla aivan ihana!

    VastaaPoista