lauantai 26. heinäkuuta 2014

Mini A Turen talven uutuuksia


Tulihan ne tänäkin vuonna ensimmäiset toppavaatteet keskelle heinäkuun helteitä. Mittarissa on lämmintä +30 ja paljon tulee kyselyitä, millaista toppaa tulee miltäkin merkiltä.

Mini A Ture oli tänä vuonna ensimmäinen topan toimittaja. Mini A Turen toppavaatteet valmistetaan hyvin kulutusta kestävästä kankaasta ja nämä ovat hyvin lämpöisiä. Mini A Turen topparukkaset ovatkin todella suosittuja, koska niissä sormet pysyvät lämpiminä.

Tässä on Mini A Turen Baby mallin toppahaalari Wisti. Väri on todella upea Misty rose pilkuin.


Tässä haalarin kuosi lähempää:

Mini A Ture Misty rose Cesar rukkaset. Väri on herkullisen pastellinen. Rukkaset on helppo pukea käteen avattavan vetoketjun vuoksi. Rukkasten varren pituutta on pidennetty edellisvuoteen verratuna.






Mini A Ture Cesar Dark shadow






Tässä on lähikuva Dark shadow ja Micklas lime apple:


Mini A Turen wiwica on hieman pidempi toppatakki, jossa on vyötäisillä kiristys. Tämä on todella kaunis takki. Pituus on juuri hyvä peuhata lumessa talvella ja käy myös parempana takkina. 


Mini A Ture Wanni Misty rose. 



Klikkaa tästä ja pääset valikoimaan: 

Kanta-asiakkaat (uutiskirjeen tilaajat) saavat 15€ alennuskoodin seuraavaa ostoskertaa varten ostaessaan Mini A Turen normaalihintaisen toppahaalarin tai takin.

 Mini A Turen edellisen kauden välikausi- ja toppavaatteet 30-50% alennuksin. 


2 kommenttia:

  1. Tosi ihana tuo uusi vaaleanpunainen sävy <3 Onneksi edes MaT jatkaa hempeällä linjalla. Racoonin uutuudet oli aika erilaisia verrattuna vanhaan Cupcakeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! Tämä on todella ihana väri. Monilla merkeillä on nyt vahvoja värejä ja osa haluaa pastellisempia sävyjä pukea lapsilleen, niin tämä on oiva vaihtoehto.

      Poista