torstai 24. tammikuuta 2013

Molon kevään vaatteista

Tänään tupsahti tupahan Molon välikausivaatteet. Materiaalit ovat näissä hieman muuttuneet viimevuodesta ja sormituntumalla ovat ihanan pehmeitä ja notkeita. Ennenkaikkea softshell takki ihastuttaa; se on aivan ihanan notkea, pehmyt ja keveä. Viime vuoden takissa oli fleecevuori ja se teki siitä jäykemmän.  Tämä sitruunankeltainen takki sopii kivasti Molon farkkukuosisen välikausihousun kanssa yhteen.
 
Kuvassa lapsi on n. 126 cm pitkä ja hänellä on 128 cm softshell ja housut. Takki menisi tämän kevään, mutta on aavistuksen niukka hihanpituudelta. Leveydeltä kyllä riittäisi tälle hoikalle tytölle. Jos haluaa, että takki mahtuisi vielä syksyllä, niin silloin pitäisi ottaa 140 cm takki.  
 
 
 Tässä kuvassa on 140 cm takki ja tämä on makuuni hieman liian leveä. Hihan pituutta saa kivasti säädettyä hihansuussa olevalla tarrakiristyksellä, joten siitä ei ole haittaa.
 

Haven mallin housuissa on kuminauhakiristys vyötäröllä ja käyvät monenlaiselle vartalotyypille. Hoikalle lapsellekin istuvat kivasti eikä näytä säkiltä. Housuissa on irroitettavat kumiset jalkalenksut.
 
Kevään farkku on talven farkkukuosia hieman raikkaampi ja kepeämpi väritykseltään.

Lapsen suusta kuultua: "Äiti, näähän on ihan poikien housut."
"Mutta tämä takki on ihan tyttöjen ja poikien. Keltaista voi käyttää ihan kaikki. "
 "Äiti, tää takki tuntuu tosi hyvälle, mä haluun tän. "
 

Onko Teidän mielestä tuo farkkukuosinen housu poikien vai käykö molemmille? Entäs rainbow ja snow denim hopla takit?
Hopla takeissa materiaalit ja ominaisuudet ovat samat kuin Polly haalareissa. Viime vuoteen verrattuna materiaali on pehmeämpi ja miellyttävämpi. Vesipilari on 5 000 mm, joka takaa vedenpitävyyden. Takeissa on verkkovuori sekä hieman viistoon ommeltu vetoketju.
Välikausihaalareita on neljää väriä tänä vuonna. Musta Polly tulee Jeriikan ensi viikolla.  



 
Valikoimassa on myös tuulipukumaiset housut. Näissä vesipilari on 3 000 mm. Kangas on tosiaan hyvin tuulipuvun tapaista ja näissä on ohut, liukas vuorikangas. Erinomaiset esim. kevään lämpöisemmille päiville, kun välikausihaalari on jo liian lämmin. Housut suojaavat kosteudelta ja lialta olematta liian kuumat.

 
Tässä pieni otos Molon ss13 sisävaate valikoimasta:




 
 Pojille on printtipaitoja, joissa on aiheena futis, vanhat autot, ralli jne.


 Molon vaatteet löydät Jeriikasta Molo Kids -tuoteryhmästä.

7 kommenttia:

  1. Minusta noi farkkukuosi housut ovat ihan unisex housut, ehkä pinkin tai punaisen kanssa näyttää tyttömaisemmalta :D Miten kestävä/paksut noi välikausihousut ovat, jos vaikka vertaa edellisvuoden housuihin, onko kangas ohentunut? Ainakin jostain kuulin et olisi ohkaisempi kangas... Ps. onko tulossa mitään alku aleja noihin Moloihin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noihan sen kans ajattelen, että kun laittaa jonkun oikein tyttömäisen takin, niin on sitten tyttömäiset. Onhan ne farkutkin unisex-housut =)

      En tiedä viime kevään enkä tämän kevään Polly-haalareissa käytetyn (sama kangas on Haven-housuissa ja Hopla-takeissa)kankaan grammapainoa, mutta kysyn niitä. Näppituntumalla ei merkittävää eroa kuin pehmeydessä.

      Waits-housuissa taasen kangas on erilainen. Niissä kangas on sellainen tuulipukumainen. Jos Ticketin plain rain on tuttu, niin kangas muistuttaa sitä kangasta.

      Alkualea ei ole toistaiseksi tulossa =)

      Poista
    2. En saanut suoraa vastausta, onko kangas ohuempaa. Tämän kevään saattaa tuntua ohuemmalle koska se on tiuhempaan kudottu kuin viime kevään kangas. Tämä taas tekee siitä kulutusta kestävemmän jos verrataan viime vuoteen. Molon testeissä kangas on ollut kestävempää viime vuoden kankaaseen verrattuna.

      Poista
  2. Mä kans eka ajattelin et poikien housut, mut sit mietin et mitkä ihmeen poikien housut. Tosi kiva housut on molemmille sukupuolille!

    Mä taas tykkäsin siitä softiksesta missä fleece ja toivon kovasti et sellaisiakin tulis vielä Molon mallistoon.

    Btw. Onko noi miten leveää mallia noi 3000 pilarin molon housut? Onko niissä mitään kiristystä vyötäröllä? Meniskö noi niinku kesällä tuulihousuina? Eli ööh onko samanlaiset esim kuin minymon vk-housut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että näet kans noi unisex-housuina. Molon uus softshell varmasti jakaa nyt mielipiteet =) Materiaali on nyt ihanan pehmeä, varmasti aivan ihana käytössä.

      Minymon softshellissa on fleecevuori, jos se miellyttää.

      Nämä Waits-housut käy just kesällä tuulihousuina ja keväällä (päivän lämpötilasta riippuen) niitä voi käyttää, kun laittaa enemmän vaatetta alle. Vyötäröllä on kuminauha, ei muuta kiristystä. Hyvin samankaltaiset Minymon rainwear-housujen kanssa. Leveydeltään nämä Molon housut ovat huomattavasti kapeammat - ei kuitenkaan pillit ;D

      Poista
  3. moi!
    Osaatko sanoa onko tämä vuoden Ticketin välikausivaateet millaista mitoitukseltaan? Pohdin tässä, että ostaakk toukuun alussa 1 vuotta täyttävälle 74 vai 80 babyhaalarin esim. Ticket Outdoor Lavale Baby Haalari Begonia Flowers. Neiti siirtynyt hiljattain muissa vaatteissa kokoon 80. Katsoin kuitenkin edellis vuotisten tiksun vk.pukujen mittatietoja niissä koko 80 olisi aivan liian suuri. Mutta pohdin onko nyt tänä vuonna enemmän kokoaan vastaavaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka,

      Ticketin haalareissa on olka-haara-mitta lyhentynyt viime vuodesta, mutta ovat silti reiluja. Voit vaikka laittaa viestin asiakaspalvelu@jeriika.fi niin voin laittaa tarkempia mittoja. Nyt kevääseen varmasti riittää 74 cm haalari, mutta saattaa olla, ettei syksyllä enää mahdu.

      Poista