tiistai 27. marraskuuta 2012

Haluatko auttaa?

 Vuosia sitten pakkasin 3-vuotiaalle pojalleni pieniä vaatteita pois. Poikani tuli viereeni ja kysyi, mihin laitan nämä vaatteet. Kerroin, että nämä lähtevät sellaisille lapsille, jotka näitä tarvitsevat. Lapsille, joilla ei ole jokapäivä puhtaita vaatteita tai lämpöisiä vaatteita. Poikani lähti juosten pois. Hänen vaatekaapin ovi kolahti ja hän tuli rakkaimpien housujensa ja paitansa kanssa luokseni ja sanoi: "Äiti, laita nämäkin sinne. Haluan, että jollain lapsella on lämmin näiden kanssa." Sydämeni särkyi. Miten ihmeessä pieni lapsi voi ajatella noin suuria asioita?
 
Tämän jälkeen joulu tuo tullessaan ajatukset, miten saisin avun perille täällä Suomessa.  Jo kesällä soitin muutamaan seurakuntaan huonoin tuloksin. Osalla ei ollut joko halua, aikaa tai tilaa lähteä hankkeeseen mukaan. Mutta sitten löysin lokakuun lopulla seurakunnan, joka lähti ilolla mukaan. He olivat todella iloisia, että joku haluaa kerätä vaatteita ja auttaa. He lupasivat viedä avun perille, sillä Suomessa on paljon apua tarvitsevia perheitä. Tulin niin onnelliseksi!
 
Haluatko Sinäkin auttaa? Apusi on todella tärkeää ja tarpeellista, sillä on paljon perheitä, jotka tarvitsevat kipeästi vaatteita ja leluja lapsilleen.  Jos Teillä on tarpeettomia lastenvaatteita tai leluja, niin lähetä ne osoitteeseen:
Jeriika
Savikontie 89
38470 Sastamala
 
Ensimmäiset lahjoitukset vien viikolla 49 tai 50 Poriin, jossa seurakunta jakaa ne niitä tarvitseville nyt ennen joulua. Harras toive on, että vaatteet ovat puhtaita ja ehjiä. Jos on ollut ollut joku pieni reikä, niin paikkaa se ennen lähetystä. Haluan kannustaa Teitä auttamaan, joten jos haluat, niin saat kiitoksena 5€ alennuskoodin Jeriikaan, joka kattaa osan postikuluista.
 
Toivottavasti Tekin innostutte tästä!

1 kommentti:

  1. Olen niin onnellinen ja kiitollinen. Sana on kulkenut eteenpäin ja teemme monta perhettä iloisiksi. Iso kuorma on jo valmiina ja lisää on tulossa, aivan mahtavaa! Kunhan ehdin nämä lajitella kokojen mukaan, niin otan kuvan Teille =)

    VastaaPoista